Bezorg Informatie

 

Bestellingen betaald voor 17:00 worden de volgende dag al aangeboden bij PostNL voor verzending*. Levering vanuit PostNL neemt normaal gesproken 1 werkdag in beslag.

Grotere bestellingen kunnen ook geleverd worden via de Pakket service van PostNL. PostNL zal het pakket dan bij u aan de deur afleveren. In geval van verzending via pakket post krijgt u een Track & Trace code om het pakket te volgen tot aan de levering.

Bestel moment & Levering

Besteld op: Maandag is Verstuurd op: Dinsdag
Besteld op: Dinsdag is Verstuurd op: Woensdag
Besteld op: Woensdag is Verstuurd op: Donderdag
Besteld op: Donderdag is Verstuurd op: Vrijdag
Besteld op: Vrijdag is Verstuurd op: Zaterdag
Besteld op: Zaterdag is Verstuurd op: Maandag
Besteld op: Zondag is Verstuurd op: Maandg
 

* Mits uw product op voorraad is. Mocht dit niet het geval zijn is er een levertijd van 3 tot 14 werkdagen werkzaam

 

Wie zijn wij ?

Wij zijn Bombdeals. Een telefoon accessoire webshop die als doel heeft de goedkoopste van Nederland te zijn. Wij zijn zelf nog jong en weten daarom maar al te goed hoe snel (vooral) jongeren hun accessoires verslijten. Zelf worden we ook graag geholpen en daarom helpen we jou ook door de laagste prijs te bieden.

Ben je op zoek naar een accessoire en kun je deze niet vinden op onze site ? Mail ons! Misschien kunnen wij hem vinden.

Retourrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het formulier op de contact pagina gebruiken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmedling van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Contact

  • Postadres: Bombdeals Hoofdvestiging: F. Goyastraat 51 1506 KT Zaandam
  • bombdeals@outlook.com

Facebook

Powered by Bombdeals
Opencart theme designed by KulerThemes.com